over dorien.

High Level Ondernemerscoach. Met een ongekende drive om te werken aan jouw succes.  Want: ik gun iedereen meer (financiële) vrijheid en een rijker leven.

“And it's what it is,
It's what it is now”
- Mark knofler

Het leven is tekort om iets te doen wat je niet leuk genoeg vindt. Het meest kostbaarste dat we bezitten is tijd. 

Dat ervaarde ik in 2011 in een extreme vorm door mijn vader veel te jong te verliezen. Na deze enorme klap kwam mijn grootste mentale shift.

Het leven is niet oneindig.

Waarom doe ik dan iets waar ik niet volledig blij mee ben? Waarom besteed ik mijn tijd aan dingen waar ik niet 100% achter sta?

Ik ervaarde dat streven naar succes doodvermoeiend is als je alleen naar die eindstreep kijkt. Zonder oog voor de kansen en de (financiële) vrijheid die ik liet liggen. 

Rijkdom gaat niet over de hoeveelheid geld op je bankrekening, maar over de dierbaren om je heen, herinneringen, succesen en mijlpalen die belangrijk voor je zijn. En de hoeveelheid tijd die je daar in kunt stoppen. 

Na deze mind shift geniet ik van dingen die ik daarvoor niet zag.

precies dat is mijn 
drive als coach

Mijn ogenschijnlijk succesvolle leven en business, mijn gouden kooi, heb ik opengebroken. Door deze transformatie laat ik nu meer rijkdom toe. In mijn leven, in mijn bedrijf.

Want rijkdom is niet alleen kunnen ontvangen, rijkdom gaat over geven. Over dichtbij jezelf blijven en over heel bewust kiezen wat je wel en niet doet.   

Precies dat is mijn drive als coach om jou te helpen naar een rijker leven. Omdat ik het eeuwig zonde vind als je in de realiteit van vandaag blijft en niet verder kijkt. Je kunt een stap verder. In je business, in je persoonlijke ontwikkeling en in je geluk.

Jouw rijkdom is binnen handbereik. 

Met meer aandacht voor wat er écht toe doet. Naast je succesvolle bedrijf. 

anderen over mij.

Maatwerk op zijn best. Mijn belangrijkste les? Dat een goede voorbereiding veel meer is dan alleen bedenken wat je wilt vertellen. Het is het totaalplaatje waar het omgaat. Hoe kom je over? Wat is het doel? Hoe reageer je op onverwachtse dingen? Op wie leg je extra focus? Door dit scherp te hebben, rock je elke presentatie. Jij bent de owner van jouw verhaal. Dorien is een resultaatgerichte, no-nonsens coach, die weet waar ze het over heeft. 

Pim van der Heide – Eigenaar Signa Agency

Dorien is van het begin tot het eind van de samenwerking enorm betrokken. Ze gaat echt tot het uiterste om het een succes te laten worden. In combinatie met haar eigen performance, kennis en enthousiasme leverde dit alleen maar positieve resultaten op. 

Laurens Matla – Co-founder Talent Empowerment

Werken met Dorien is zaken voor elkaar krijgen, snel voortgang en successen boeken! Want met haar goed ontwikkelde soft skills en charme weet zij snel dingen in korte tijd te regelen en voor elkaar te krijgen. Met haar sociale antenne koppelt zij dingen die haar zijn toevertrouwd aan elkaar om te verbinden en te versnellen. Pure magie!

Kristel Witvliet - Managing Partner Buzzzle 

Met Dorien heb ik meerdere complexe succesvolle trajecten gedaan. Dorien is deskundig, enthousiast, doortastend en heeft een aanstekelijke energie. Net zo belangrijk, goed kunnen luisteren. Naar wat verteld wordt. Nog doorslaggevender misschien wel naar wat bewust of onbewust onbesproken blijft. Misschien is haar ongeschreven motto wel: hoe ingewikkelder de vraag, des te uitdagender de opdracht.  

Arri Hartog – Directeur Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden

Plan je call met mij

Je kunt je komende jaren af blijven vragen wat er nog méér mogelijk voor je zou zijn geweest 

of… 

je besluit dat je dit level van support en transformatie meer dan waard bent. 

Dordrecht   |   Ontwerp en realisatie: Seven Creative Agency