Testimonials.

Als we samen aan de slag gaan doen we dat intensief. Dit zorgt voor structuur, overzicht en focus op de dingen waar je mee bezig wilt zijn. Zonder gedoe.

Pim van der Heide 
Eigenaar Signa Agency

"Maatwerk op zijn best. Mijn belangrijkste les? Dat een goede voorbereiding veel meer is dan alleen bedenken wat je wilt vertellen. Het is het totaalplaatje waar het omgaat. Hoe kom je over? Wat is het doel? Hoe reageer je op onverwachtse dingen? Op wie leg je extra focus? Door dit scherp te hebben, rock je elke presentatie. Jij bent de owner van jouw verhaal. Dorien is een resultaatgerichte, no-nonsens coach, die weet waar ze het over heeft. "

Kristel Witvliet
Managing Partner Buzzzle 

“Werken met Dorien is zaken voor elkaar krijgen, snel voortgang en successen boeken! Want met haar goed ontwikkelde soft skills en charme weet zij snel dingen in korte tijd te regelen en voor elkaar te krijgen. Met haar sociale antenne koppelt zij dingen die haar zijn toevertrouwd aan elkaar om te verbinden en te versnellen. Pure magie!”

Laurens Matla
Co-founder Talent Academy Group

"Dorien is van het begin tot het eind van de samenwerking enorm betrokken. Ze gaat echt tot het uiterste om het een succes te laten worden. In combinatie met haar eigen performance, kennis en enthousiasme leverde dit alleen maar positieve resultaten op. "

Arri Hartog
Directeur Gemeenschappelijke Regeling Drechtsteden

"Met Dorien heb ik meerdere complexe succesvolle trajecten gedaan. Dorien is deskundig, enthousiast, doortastend en heeft een aanstekelijke energie. Net zo belangrijk, goed kunnen luisteren. Naar wat verteld wordt. Nog doorslaggevender misschien wel naar wat bewust of onbewust onbesproken blijft. Misschien is haar ongeschreven motto wel: hoe ingewikkelder de vraag, des te uitdagender de opdracht. "

Plan je call met mij

Je kunt je komende jaren af blijven vragen wat er nog méér mogelijk voor je zou zijn geweest 

of… 

je besluit dat je dit level van support en transformatie meer dan waard bent. 

Dordrecht   |   Ontwerp en realisatie: Seven Creative Agency